Denní menu – tento týden
Výdej přes okénko – jídelní lístek dle nabídky u okénka
Rozvoz organizacím – tento týden
Jídelní lístek 19.4.- 23.4.2021 | |
ROZVOZ ORGANIZACÍM OBLAST JIČÍN | |
Datum | Pokrm |
Pondělí 19.4. | Čočková s párkem 1 |
A | 2ks vejce vařená,koprová omáčka,houskový knedlík 1,3,7 |
B | Zapečené těstoviny s uzeným masem,okurka 1,3,7 |
C | Opékaný párek,čočka na kyselo,okurka,cibulka 1 |
Úterý 20.4. | Krkonošská cibulačka 9 |
A | Pikantní vepřový guláš,chléb 1,3,6 |
B | Smetanové kuř.závitky s uz.masem a sýrem,petržel.brambory,okurka |
C | Špagety s vepřovým masem a rajčaty,sýr |
Středa 21.4. | Dršťková 1 |
A | Vepřová plec po selsku,bramborový knedlík,červené zelí 1,3,7 |
B | Kapustové karbanátky,brambor,okurka 1,3,7 |
C | Těstovinový salát se šunkou,sýrem,a vejci 1,3,7 |
Čtvrtek 22.4. | Hovězí vývar s masovými knedlíčky 1,3,7,9 |
A | Plněný paprikový lusk,rýže dušená 1,3,9 |
B | Jitrnicový prejt,brambor,zelí dušené 1,3,7 |
C | Vepřová játra na slanině,těstoviny 1,6 |
Pátek 23.4. | Krkonošské kyselo 1,3,7 |
A | Kuřecí prsa na paprice a smetaně,rýže dušená 1,7 |
B | Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,rajčatový salát 1,3,7 |
C | Špekové knedlíky,zelí,cibulka 1,3,7 |
Rozvoz organizacím – příští týden
Jídelní lístek 19.4.- 23.4.2021
ROZVOZ ORGANIZACÍM OBLAST JIČÍN
Datum Pokrm
Pondělí 19.4.Čočková s párkem 1
A 2ks vejce vařená,koprová omáčka,houskový knedlík 1,3,7
B Zapečené těstoviny s uzeným masem,okurka 1,3,7
C Opékaný párek,čočka na kyselo,okurka,cibulka 1
Úterý 20.4. Krkonošská cibulačka 9
A Pikantní vepřový guláš,chléb 1,3,6
B Smetanové kuř.závitky s uz.masem a sýrem,petržel.brambory,okurka
C Špagety s vepřovým masem a rajčaty,sýr
Středa 21.4. Dršťková 1
A Vepřová plec po selsku,bramborový knedlík,červené zelí 1,3,7
B Kapustové karbanátky,brambor,okurka 1,3,7
C Těstovinový salát se šunkou,sýrem,a vejci 1,3,7
Čtvrtek 22.4. Hovězí vývar s masovými knedlíčky 1,3,7,9
A Plněný paprikový lusk,rýže dušená 1,3,9
B Jitrnicový prejt,brambor,zelí dušené 1,3,7
C Vepřová játra na slanině,těstoviny 1,6
Pátek 23.4. Krkonošské kyselo 1,3,7
A Kuřecí prsa na paprice a smetaně,rýže dušená 1,7
B Smažený kuřecí řízek,bramborová kaše,rajčatový salát 1,3,7
C Špekové knedlíky,zelí,cibulka 1,3,7