Tento týden

DENNÍ MENU
od 17.11.2025  do 21.11.2025
pondělí 17.11.2025
POLÉVKA:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
úterý 18.11.2025
POLÉVKA: Couračka 1 6 7 9 10
1. Vepřová pečeně znojemská, houskový knedlík 1 7 9 10
2. Smažený květák, brambory, tatarská omáčka 1 3 7 10
3. Kuřecí tolárky na medu, dušená rýže 1 9
4. Palačinky se zavařeninou, ovoce 1 3 7 12
5.
6.
středa 19.11.2025
POLÉVKA: Hovězí s masem a nudlemi 1 3 9
1. Uzená krkovice, bramborový knedlík, špenát 1 7 9
2. Vepřová játra po tyrolsku, dušená rýže 1 9
3. Smažený krkonošský řízek, brambory, zeleninový salát 1 3 7 9
4. Grilovaná klobása, čočka na kyselo, cibulka, okurka 1 10
5.
6.
čtvrtek 20.11.2025
POLÉVKA: Česneková s bramborami a vejci 1 9
1. Vepřová kýta na houbách, houskový knedlík 1 3 7
2. Smažený filet z tresky, brambory, kompot 1 3 4 7 10
3. Halušky se zelím a uzeným masem 1 3 7 9
4. Zeleninový salát s kuřecími řízečky v sezamovém těstíčku, dresing, pečivo 1 3 6 7 10
5.
6. Kuřecí steak Argentina, hranolky, tatarská omáčka 1 3 7 9 10
pátek 21.11.2025
POLÉVKA: Čočková s uzeninou 1 9 10
1. Zabijačkový guláš, houskový knedlík 1 3 7 9
2. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka 1 3 7
3. Rizoto s hříbky, slaninou a nivou, červená řepa 1 6 7 9 12
4. Míchané buchty (tvaroh, mák, povidla), kakao 1 3 7
5.

NABÍZENÉ SPECIALITY S POLÉVKOU V JÍDELNÍČKU POD ČÍSLEM 6 JSOU V CENĚ 150,- 

                                                 (gramáž masa na 150g,  lepší přílohy)

Jídla jsou připravena v 9:15, spotřebujte do 14 hod. V jídlonosičích ihned.

Seznam alergenů zde: www.jidelna-trefa.cz/seznam-alergenu/

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Příští týden

DENNÍ MENU
od 24.11.2025  do 28.11.2025
pondělí 24.11.2025
POLÉVKA: Zeleninová krémová 1 7 9
1. Vepřová kýta na kmíně, houskový knedlík 1 3 9
2. Filé se sýrovosmetanovou peřinou, brambory, zeleninový salát 4 7 9
3. Čertovská kuřecí pochoutka, dušená rýže 1 9
4. Pohankové rizoto se zeleninou a kuřecím masem 7
úterý 25.11.2025
POLÉVKA: Hovězí vývar s bulgurem 1 9
1. Segedinský guláš, houskový knedlík 1 3 7
2. Kuřecí prso v bylinkovém těstíčku, brambory, tatarská omáčka 1 3 7 10
3. Pikantní vepřová směs, dušená rýže 1 3 7
4. Domácí tlačené koláče, kakao 1 3 7 8
5.
6. Marinovaná krkovice, francouzský bramborový salát 1 3 6 7 9 10
středa 26.11.2025
POLÉVKA: Řáholecká 1 9
1. Uzená krkovice, švestková omáčka, bramborový knedlík 1 3 7
2. Pečené kuřecí stehno, brambory, kompot 1
3. Maminčina kuřecí směs (játra, anglická slanina, žampiony), rýže 1 9
4. Zeleninový salát Waldorf (kuř.maso, ledový salát, celer, jablka, jogurt) , pečivo 1 7 8 10 12
čtvrtek 27.11.2025
POLÉVKA: Kuřecí s krupicí a vejci 1 3 9
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík 1 3 7 9
2. Brokolicové smaženky, bramborová kaše, okurka 1 3 7 9
3. Krůtí nudličky se sýrovou omáčku, těstoviny 1 7 9
4. Domácí pestrá pizza, zelný salát 1 3 6 7 9
5.
6. Hermelín z bylinkové zahrádky, opečené brambory, tatarská omáčka 1 3 7 10
pátek 28.11.2025
POLÉVKA: Gulášová 1 9
1. Vepřové maso po burgundsku, houskový knedlík 1 3 7 9
2. Smažený vepřový řízek, brambory, okurka 1 3 7
3. Halušky s houbami, slaninou a cibulkou, červená řepa 1 3 7 9
4. Metynka s ovocem a drobenkou, káva 1 3 7

NABÍZENÉ SPECIALITY S POLÉVKOU V JÍDELNÍČKU  POD ČÍSLEM 6, JSOU V CENĚ 150,-Kč 

 (gramáž masa na 150 g, lepší přílohy)

 

Jídla jsou připravena v 9:15, spotřebujte do 14 hod. V jídlonosičích ihned.

Seznam alergenů zde: www.jidelna-trefa.cz/seznam-alergenu/

Změna jídelního lístku vyhrazena.