Váhy hotových jídel, příloh a salátů

Polévka        0,33 l

 
 

MASO

 

Maso hovězí, vepřové        70 g

Guláš 4 ks á30 g                120 g   

Čevabčičí                         2 ks

Vepřenky                         2 ks

Masová směs                 220 g

Prejt                              150 g

Škvarky                         110 g

Filé                               150 g

Sekaná pečeně              120 g

Uzené                           110 g

 

Omáčka                        200 g

Šťáva na brambory         100-130 g

 
 

PŘÍLOHY

 

Brambory vařené            300 g

Houskové knedlíky          6 ks

Bramborové knedlíky      7 ks

Bramborové špalíčky         8 ks

Rýže                            250 g

Bramborová kaše           340 g

Těstoviny                       250 g

Luštěniny                      340 g

Těstovinový salát            400 g

Zelenina jako příloha (zelí, mrkev, špenát)  150 g

 
 

OSTATNÍ NABÍDKA

 

Rizoto                                   400 g

Špekové knedlíky 3 ks            300 g

Špenátové rizolety 1 ks           250 g

         Plněné bramborové knedlíky    350 g   3 ks

Zapečené těstoviny                 400 g

Zapečené brambory                400 g

 

Buchtičky                               20 ks

Šodó                                    250 g

Lívance 3 ks                         400 g

Palačinky 3 ks                      400 g

Koblihy                                    5 ks

Buchty                                    5 ks

Bednaříci                                 5 ks

Kynuté knedlíky                        5 ks

Žemlovka                               400 g